Prijava
   

Najveća fleka u Evropi

Beograd, ako se deponije potrude.

   

Vozačka dozvola

Mogućnost da svaka žena postane femme fatale.

   

Goli nožni zglobovi

Svašta smo od sebe radili - šišali se na tarzanke, tetovirali kineske simbole, obuvali u šljašteće patike boje mutogena, stavljali cirkone u zube, gutali kreatin, brijali grudi...Sve kako bi se mladi pičić navatao i odobrovoljio da se produži vrsta i nadmaši ćale koji je, svojevremeno, harao sa svojom "JNA '72." Nije da nije radilo, nema šta, ali ništa, bukvalno ništa ne može ni da prismrdi golom muškom zglobu koji na -12 seva iz šunjalice. Lep si ko Džoš Hartnet iz mladjih dana? Nije loše, ali nosiš sokne. Timberlend cipele, doživotna garancija, 32.000 na popustu? Ne ide sine, preduboko. Audi A osmica, tvoj, nije ćaletov? Imaš i kaena u garaži? A ćale kažeš firmu i dva splava? That don't impress me much jer - kakve su ti bre to farke? Dizel, nova kolekcija? Ne valja srećo, ugušio si taj sexy afrodizijak nogavicom, vidi se da si iz Ćićevca, paljba. Mada simpatičan si momak, zato prijateljski savet - sutra zorom pod hitno u radnju po plitki najk, beli rub iz njih da viri samo, i obavezno nove faje, slimfit da bude, nemoj da se sramotiš.

Pola 10 ujutro, gradski bus. On ulazi na stanici, zavrnuta nogavica, zvone zglobovi. Ona je već unutra, smorena. Primećuje ga. On primećuje nju, ona ima najseksi zglob u čitavom gradu. U njemu se rasplamasava požuda, ona vrhom jezika oblizuje usnu suvu od čežnje. Želja biva prejaka, cepaju sve sa sebe, divlja orgija, bus gubi kontrolu i uleće u kiosk, gine troje penzionera, njih dvoje navlače preostale froncle, uzimaju šofera i random babu za svedoke i odlaze put matičara.

   

Mreža

Internet.

- Tata kako ste se ti i mama upoznali?
- Upecao sam je na mrežu sine.

   

Osveživač

Lik na poslu koji radi samo kad neko prođe pored njega.

   

Gdje su ti vile da me natakneš?

Jedino što preostaje da kažete kad imate posla s netolerantnom osobom kojoj je argument sile vrhunac argumentiranja. Srednjovjekovni um u modernoj odjeći čije sijevanje u očima krinka ne podržaje.

A: Jesi čuo za covid potvrde?
B: A jesam - vrag ih odnio.
C: Šta vi antivakseri jedete govna. Upropastili ste nam državu. Radi vas lokdaun.
A: Gdje su ti vile da me natakneš?
C: Samo da ja odem u konobu, mamu ti provokatorsku.

   

Bermudski trougao

Kad se pička ocrta na uskim bermudama.

   

Prepričavač svađa - hronični galamdžija

Lik koji ima običaj da prepričava sve svađe i sukobe u kojima je učestvovao, pritom je naravno on bio oštećena strana, i on je bio u pravu, i sa ljutnjom pravednika je dotičnima jebao majku, odnosno skresao sve u brk. Kada te svađe prepričava, u najnormalnijem, običnom, opuštenom razgovoru, on se toliko uživi, da citira samog sebe i sve šta je ovima rekao, i tada počinje da galami, da se dernja, kao da se upravo tad, tog momenta obračunava sa tim nekim kretenima koji su htjeli da ga zajebu, ali im on, naravno, nije dao.

Velika je šansa da je dotični lik mnogo žešći i oštriji kada te svađe prepričava, nego što je zaista bio kada su se one dešavale. Čak zli jezici kažu, da u većini situacija, dotičnima ništa nije ni skresao u brk, tad kad je trebalo to da uradi, što ga ne spriječava da im se sada, kad vama to priča, najebe milosne majčice. Pritom vi, ni krivi ni dužni, ni luk jeli, ni luk mirisali, trpite izlive njegove ljutnje i galame, i osjećate se kao da se maltene sa vama svađa i na vas dere.

   

čemer i jad

Onaj pivski talog što bi da baciš al' obično popiješ jer nema ništa drugo, pa čak iako je stajao na suncu i potpuno izvetreo.
Kruševački sinonim za široko poznat "Babin Svrš"
Moze se korstiti i izvedenica "čemerijada"

A:"brate, ponesi onaj alkohol što nam je ostao od Nove Godine"
B"Sve smo popili,ostao sam čemer i jad"
A:" jebiga,donesi..."

   

Pogledaj semafor

Sportski, ne saobraćajni.

Možda njih stvarno sere ceo dan, možda ona čamuga jeste progutala ceo periodni sistem pre utakmice, možda sudija jeste peder i govno potplaćeno, možda su naši stvarno bolji igrači i sveukupno bolji tim.

Ali gubimo sa 30 razlike. To se neće promeniti. Vratimo se u realnost.

A: ...pa nas nisu mogle da jebu ni Turci ni Nemci, napadne nas najjača svetska sila a mi im oborimo avion pa igramo na njemu, ej! Naš ponos je jači od bilo čijih para, neće Srbina niko da jaše!

B: Sve okej brate, al pogledaj semafor, otimaju ti zemlju, radnici ti rade u pelenama, jebeno ne možeš da dobiješ ni isti kvalitet Nutele kao civilizovan svet, ćutiš i sediš kući, eventualno kenjaš na Tviteru malo. Ne da nas jašu nego smo već vezani, osedlani i kastrirani. Mogu da nas koriste umesto onih ponija u Beo Zoo vrtu.
______________________________________

A: Vidi ove kerove u plavom, kako ih mrzim, izađu ovde na ulicu da drkaju pošten narod a lopovi im kroz noge protrčavaju.

B: Jeste, al pogledaj semafor...

A: E, nemoj samo da mi kenjaš da su malo plaćeni, ili da nemaju izbora..

B: Ma ne to konjino, prošao si kroz crveno.....evo sad dolaze, ajde ga jebi...

   

Čiča Tomina koliba

Koliba koja ne sme da se ruši iako je na obali reke.

Šta da vam pričam, svi znate primer...
https://nova.rs/vesti/politika/stajic-sprecava-rusenje-tominih-vikendica/

   

Drkaj ga

Koristi se kada nas pojedinac iznervira prethodno učinjenon radnjom, takođe na ovaj način mu možemo dati do znanja da je dosadan. Može označavati i apsolutnu negaciju u zavisnosti od izgova.

Primer I
---------------
-Miloše ajde ustaj, trebamo do grada.
-A, drkaj ga Stefane, što si dosadan?
---------------
Primer II
---------------
-E izvini, imas možda 300 đunti da mi zajmiš?
-Drkaj ga bre!

   

Strpljenje

Dati vremenu vremena.

   

Želabal

Žovlin burazer od tetke. Žela, na gBoa ne misli.

- Tebra, išao ja sinoć na ćepi sa nekim kujama što sam ih upozno za vikend i navatam se sa jednom u WCu a s drugom kad je ova prva otišla gajbi. I krljamo se mi tu na sred kafića i vraća se ova prva, zaboravila kišobran. I nebiverovo šta se desilo...
- Uletela da se krlja sa vas dvoje?
- ROĐENI! Kako si zn-
- Ma aaajde bre Želabal, sreo sam ti kevu u Maksiju, rekla mi da ste gledali Zadrugu celo veče.

   
   

Nostalgija

Kad dođeš na Vukajliju, a svi koje si voleo davno se ugasili.

   

Pretenciozan ko kurac

Retko korišcena uvreda kojim želimo iskazati da naš sagovornik, ili osoba o kojoj pričamo precenjuje sebe i svoje veštine. Može se koristiti i kada želimo da kažemo da je neko nadmen ili umišljen.

   

Mobi Dik u Rasinu

Malo smisleniji Krusevacki izraz od "cipiripi na terasu".
Svrha izraza je docaravanje ekstremne dosade.
S' tim da reka Rasina u Kruševcu ima dubinu jednog gleznja Mobi Diku bi u njoj bas bio smor realno.

"Smorio se k'o Mobi Dik u rasinu"

   

Piši-briši

Mural Ratku Mladiću.

   

Katarstar

Javna knjiga za sve građane Srbije, koji će biti u mogućnosti da idu u Katar na SP u fudbalu da prate reprezentaciju, da mogu da provere na čijem posedu će stanovati tokom boravka u toj zemlji.

Katar 2022.
Negde na nekoj pijaci...
- Ajmo,ajmo garsonjera za samo 500 dolara za noć?
- Aaa, katarstar?