Prijava

Počeo sam da igram Assasin's Creed 1. deo i zaprepašćen sam od samog početka psihopatskim ubistvom čuvara u tutorijalu igrice. (Iako mi priča o kolektivnom sećanju predaka zabaleženom u DNK i priča sa naučnicima i svim tim deluje baš zanimljivo.) Možda je to zato što sam sazreo i imam kritičan stav prema tim sranjima, ali mnogo mi je recimo normalnija igra Rummy sa kartama , a i inteligentnija i prilično zanimljiva... Nisam počeo novu igricu ne pamtim, pa možda sam se odvikao od svega toga, ali fakat je da deca u 3. osnovne igraju mnogo gore igrice... bar je naša generacija igrala. Možda samo postajem smor matorac

А шта ћемо са ГТА?

Одох да провозам неку проститутку, да истучем кера па да одморим.

А шта ћемо са ГТА?

Kreatori GTA su sami rekli da su dali ljudima priliku da ne počine nijedan zločin igrajući igricu i da na kraju svi udare po kriminalu, jer takva nam je priroda.

Asasins krid kec je remek delo koje je započelo fenomenalnu franšizu koja je umrela nakon završetka Dezmondove sage zaključno sa Revelations (peti deo).

Iako mi tema djeluje trollerski, odgovoricu ti

Sve igre su PEGI EJTIN i na roditeljima je da iskontrolišu šta im djeca igraju tako da je igra kao igra legit.

Ja bih lično svoje dijete kontrolisao šta igra onoliko koliko mogu ( ne bih mu kupovao te nasilne igre za PS nego fazon Little Big Planet)

I sam sam odrastao na brutalnim igricama pa sam fin decko, neka djeca su jednostavno poremecena kako genetski kako “odgojem” pa nesto ne vjerujem da igre doprinose znatno

Tema jeste trol i Vuka treba udaviti kurcem.

Hvala na odgovoru Plidu.

I ja bih isto tako postupio, ali ne možeš da kontrolišeš decu kad su u školi npr. i sa drugarima skinu neke neprikladne igre itd. Little Big Planet je super igrica, moji u porodici igraju.

Pa svi smo. Nije do igrica, nego do vaspitanja, kontrole i svega ostalog što se na žalost u mnogim slučajevima ne podrazumeva.

Šmokljo, pozitivno me je oduševio početak, ali nisam mogao da igram dalje nakon ubistva tog čuvara.

Ne igram video igre.

Mada AC kao igra je limunada kakvih sve igrica ima, čak ima i tih nekih historijskih primjesa pa je i kul

Ubistvo tog kako ti trolerski kažeš "čuvara" koji je zapravo bio neki stari pastir ima svrhu u narativu igre i razvoju lika Altaira, površno posmatrati događaje na samom uvodu igre znači osuditi čitavu igru na propast, ne valja to.

Ma ti si mi neki veliki dr mr

tu ima pacovi po dve kile ko zec

Kukavico, mladi Altajire
Proklet bio ko čobane bije
Imaš srce ko u ljute zmije
Čobanova žena suze lije

volim da igram asasins krid bilo koji ali istovremeno me odbija jer klikces najnasumicnije komboe i izdominiras i kao vau zavaravam sebe ja sam gEjMeRkA, bez obzira sto su tu preodredjeni osmisljeni komboi aplikabilni u zavisnosti kako hoces da koljes i oni najbolje da se slede

Igrao sam Blood i Postal kao dete, ništa mi danas ne fali.

Ne bi bilo dobro policija da određene koordinate u Lipovačkoj šumi poveže sa mnom, ali zanemarljiv je body count svakako da bismo to pripisali igrama.

Toma Smor
volim da igram asasins krid bilo koji ali istovremeno me odbija jer klikces najnasumicnije komboe i izdominiras i kao vau zavaravam sebe ja sam gEjMeRkA

Nisu ass krid igre u kojima možemo da se kurčimo svojim gejmerskim sposobnostima, to se radi u souls igrama gde treba da učiš šablone u boss fajtovima i gde te neretko jedan udarac ubija, u ass krid igrama combat system je više kao neki flavour. Ja sam te igre najviše igrao zbog jake priče i mogućnosti obilaska istorijskih lokacija koje su prilično verno odrađene. A black flag zbog pionirskog i najbolje odrađenog naval combat sistema verovatno ikada.